O kolačićima (tzv. “cookies”) i kako se koriste
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
V Redu
Opšta pravila i uslovi takmičenja "Zvezda baby kalendara za 2022. godinu"
Danu media d.o.o. Beograd, Jedrenska 2A/9, 11000 Beograd (organizator), pod sponzorstvom Johnson`s® (u daljem tekstu sponzor) između 18.10.2021. i 23.12.2021. na portalu www.ringeraja.rs priređuju takmičenje "Zvezda baby kalendara za 2022. godinu".

1. Kako da se prijavite?

Izaberite omiljenu fotografiju vašeg malog sunca u pripremi za kupanje, za vreme ili nakon kupanja, ili tokom drugih večernjih rituala nege (detaljna uputstva o potrebnim karakteristikama fotografije pročitajte pod brojem 2 ovog Pravilnika) i prijavite se putem stranice https://zvezda-baby-kalendara-2022.ringeraja.rs/, zajedno sa sledećim zahtevanim podacima:

  • Ime deteta sa slike
  • Broj godina (od 0 do 5 g)
  • Grad
  • e-mail (roditelja)

Ne zaboravite na fotografiju! Fotografiju i sve ostale potrebne podatke pošaljite/uploadujte putem stranice za prijavu, ceo proces se obavlja elektronskim putem. Biće prihvaćene samo prijave koje sadrže sve tražene podatke.

Fotografije možete slati od 18.10.2021. do 2.12.2021.
Fotografija će biti dostupna u galeriji fotografija najkasnije u roku od 24 časa od uspešnog dodavanja fotografije putem obrasca za prijavu. Ako se fotografija nakon 24 h nije našla u galeriji, molimo vas da proverite svoju e-mail adresu, jer vam je organizator možda poslao obaveštenje o nekoj nepravilnosti koju je moguće ispraviti. E-mail adresa organizatora je: babykalendar.rs@ringeraja.rs.

2. Karakteristike fotografije

Fotografija koju ćete poslati za takmičenje ne treba da pokazuje previše golišavosti vašeg deteta, niti da prikazuje dete na neprikladan način. Posebno nisu dozvoljene fotografije na kojima se vide intimni delovi tela deteta. Organizator može isključiti iz takmičenja sve fotografije za koje smatra da su neprikladne i izbrisati ih iz galerije.

Primer pravilne fotografije: vidi se samo glava deteta sa mokrom kosicom i penom od šampona, sušenje ili češljanje kosice dok je dete umotano u peškir ili adekvatan odevni predmet, ili dete u kadici s’tim da je veći deo tela vašeg deteta potpuno pokriven, ili igra vašeg mališana pre ili posle kupanja, simpatičan osmeh, pogled ili neka suzica za vreme kupanja, ili možda samo neka neodoljiva poza samo za vas (i nas ☺), neumorno pranje rukica sa puno nežnog sapuna i slično.

Nije dozvoljeno da se na fotografiji nalazi proizvod, logo ili natpis koji na bilo koji način konkuriše Johnson`s® proizvodima.

Fotografije treba da zadovoljavaju određen kvalitet, slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom, sa minimalnom veličinom fajla 3 MB (ali neka ne bude veći od 10 MB) i minimalne širine 1600 px radi mogućnosti korišćenja fotografije u štampi kalendara (ukoliko naravno bude među pobednicima).


Fotografije treba da budu u boji i bez stilskih dodataka (bez nalepnica, smajlija) i potrebno je da nisu objavljivane u drugim medijima.

3. Takmičenje

Članovi i posetioci portala www.ringeraja.rs će biti u mogućnosti da svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj) odaberu 100 najsimpatičnijih fotografija od 14.11.2021. do 7.12.2021.godine zaključno sa 22h. Od tih 100 fotografija komisija će odabrati 12 fotografija (od 8.12. do 10.12.2021.) po jednu za svaki mesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija biće prikazano na stranici www.ringeraja.rs.

Da glasaju mogu svi korisnici portala Ringaraja.rs, a za glasanje nije potrebna registracija na portalu.

Klikom na konfirmacioni link, koji će prilikom prvog glasanja stići na e-mail adresu, glasač potvrđuje ispravnost glasa (samo prilikom prvog glasanja). Kasnije može neograničeno da glasa i za druge fotografije, ali bez dodatne potvrde glasa na svojoj e-mail adresi. Svaki glasač može da glasa tokom takmičenja za svaku fotografiju samo jednom.

Organizator zadržava pravo da IZBRIŠE sve glasove koji nisu u skladu sa pravilima takmičenja, kako tokom takmičenja, tako i nakon završetka glasanja, ukoliko utvrdi bilo kakve nepravilnosti (na primer da je osoba glasala nekoliko puta dnevno sa različitih e-mail adresa), ili zbog sumnje na druga kršenja pravila.

Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozivati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova).

4. Ko može učestvovati?

Svako ko pošalje sve tražene podatke i fotografiju svog deteta uzrasta od 0 do 5 godina a koja zadovoljava tražene kriterijume za takmičenje, opisane u karakteristikama fotografije, osim zaposlenih kod organizatora i sponzora i članova njihovih užih porodica. Učestvovanje se ne uslovljava članstvom na portalu www.ringeraja.rs.

Pravo učestvovanja imaju rezidenti / državljani Srbije i Crne Gore.

5. Objava rezultata

Svaka od 12 odabranih fotografija će biti predstavljena i na portalu www.ringeraja.rs svakog dana po jedna fotografija od 11.12.2021. do 22.12.2021. Svih 12 izabranih takmičara će najkasnije do 23.12.2021. biti obavešteni da su njihove fotografije odabrane za objavu u Baby kalendaru za 2022. godinu.
6. Saglasnost za upotrebu podataka

Svi učesnici u takmičenju slanjem fotografije potvrđuju da su roditelji ili zakonski staratelji deteta na poslatoj fotografiji, da u potpunosti prihvataju uslove ovog takmičenja, kao i da su dostavljeni podaci tačni i istiniti. Takođe, garantuju da imaju sva prava za objavu i korišćenje poslate fotografije i da dozvoljavaju upotrebu iste u štampi i distribuciji "Zvezda baby kalendara za 2022. godinu".

Svaki učesnik takmičenja se slaže, da organizator obrađuje lične podatke dobijene od učesnika tokom takmičenja, u svojim zbirkama i koristi ih za statističku obradu i za slanje informacija i propagandnog materijala (elektronskom poštom i običnom poštom).

Organizator takmičenja sve lične podatke koji se dobiju od učesnika, štiti u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka. Organizator lične informacije dobijene od učesnika sme koristiti isključivo u svrhe za koje su dobijene. Učesnik ili njegov staratelj, ili zakonski zastupnik može u svakom trenutku opozvati saglasnost za korišćenje ličnih podataka prikupljenih tokom konkursa za potrebe direktnog marketinga.

Učesnici čije fotografije budu izabrane dozvoljavaju organizatoru objavljivanje ličnih podataka deteta (ime, godine i grad) u medijima i na internetu, u obaveštenjima o rezultatima i u svrhu promocije takmičenja.

7. Uslovi za učestvovanje u takmičenju

Pravila i opšti uslovi takmičenja su dostupni na web portalu www.ringeraja.rs. Organizator može promeniti pravila takmičenja, o kojima će učesnici biti obavešteni na web portalu www.ringeraja.rs. Učesnici u takmičenju su upoznati sa pravilima i uslovima i obavezuju se da će ih poštovati.

Pošalji prijavu OVDE kako bi tvoje dete postalo Zvezda baby kalendara za 2022. godinu »»


Beograd,18.10.2021.

Zvezda Baby kalendara 2022
Tražimo 12
Zvezda Baby
kalendara za
2022. godinu
Prijavi Otroka
 
Sponzor